Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Slika PU_VP/slike_vijesti/PN - autobus - Orahovica.JPG

Danas, 27. siječnja u 6.00 sati, u gradu Orahovica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 36 – godišnji I.R.,upravljao osobnim automobilom PŽ – registarskih oznaka, kroz grad Orahovica, ul. Vladimira Nazora, gdje je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju

Danas, 27. siječnja u 6.00 sati, u gradu Orahovica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 36 – godišnji I.R.,upravljao osobnim automobilom PŽ – registarskih oznaka, kroz grad Orahovica, ul. Vladimira Nazora, gdje je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste, koja je bila prekrivena snijegom, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak, te je uslijed zanošenja vozila, prednjim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio nadolazeći autobus SL – registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53 – godišnji vozač R.I. iz Orahovice. U istom trenutku 32 – godišnja vozačica G.B., koja se sa svojim vozilom SL – registarskih oznaka, kretala iza autobusa, uslijed neprilagođene brzine kretanja svojeg vozila stanju i uvjetima na cesti, udarila je u stražnji dio autobusa, nakon čega su se sva tri vozila zaustavila.
 
U prometnoj nesreći 36 – godišnji I.R. zadobio je TTO (prijelom kuka), te je prevezen u OB Našice, dok je 36 – godišnji R.K., putnik u njegovom vozilu, zadobio Tjelesne ozlijede .
 


Stranica