Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Jučer, 15. prosinca u 16.50 sati, između Virovitice i prigradskog mjesta Sv. Đurađ, dogodila se prometna nesreća u kojoj jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna

Jučer, 15. prosinca u 16.50 sati, između Virovitice i prigradskog mjesta Sv. Đurađ, dogodila se prometna nesreća u kojoj jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 28 – godišnja L.D.,upravljala osobnim automobilom VT– registarskih oznaka, od pravca grada Virovitice u pravcu mjesta Sv. Đurađ, gdje je prelaskom preko mosta potoka „Ođenice“ i neposrednog izlaska iz putnog zavoja „ulijevo“, poradi neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste, izgubila kontrolu nad vozilom, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i udara u prednji desni kotač bicikla, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41 – godišnji vozač Z.Č.. Vozač bicikla, odbačen je s biciklom na sjevernu bankinu.
 
U prometnoj nesreći 41 – godišnji biciklista Z.Č., zadobio je TTO (prijelom desne bedrene kosti), te je prevezen u OB Virovitica.
 
Slijedi podnošenje Kaznene prijave i Optužnog prijedloga protiv vozačice L.D..
 


Stranica