Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Jučer, 1. prosinca u ranim jutarnjim satima u mjestu Čačinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 59 – godišnja L.Č.,

Jučer, 1. prosinca u ranim jutarnjim satima u mjestu Čačinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 59 – godišnja L.Č.,upravljao osobnim automobilom SL– registarskih oznaka, od pravca mjesta Brezovljani,  kroz mjesto Čačince, ul. B. Radića, gdje je dolaskom do kbr. 13, poradi neprilagođene brzine kretanja vozila u dometu kratkih svjetala, kasno ispred sebe uočio bicikl, kojim je u istom smjeru bez uključenih svjetala upravljao 57 – godišnji I.D., nakon čega je došlo do udara osobnog automobila u bicikl, a vozač bicikla je od siline udara odbačen na kolni ulaz ispred kbr. 13.
 
U prometnoj nesreći 57 – godišnji biciklista I.D., zadobio je TTO (prijelom desnih rebara, nagnječenje glave i prsišta itd.), te je prevezen u OB našice.
 


Stranica