Žena sa 3,41 promila alkohola vrijeđala supruga zbog skrivenog alkohola

Jučer 1. studenog, u poslijepodnevnim satima na području općine Pitomača, došlo je do počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Naime, policijski službenici Policijske postaje Pitomača, dobili su telefonsku dojavu od 51–godišnjeg I.M., da mu je supruga, 40–godišnja N.M., u

Jučer 1. studenog, u poslijepodnevnim satima na području općine Pitomača, došlo je do počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Naime, policijski službenici Policijske postaje Pitomača, dobili su telefonsku dojavu od 51–godišnjeg I.M., da mu je supruga, 40–godišnja N.M., u jakom alkoholiziranom stanju (3,41 promila), te da razbacuje stvari po kući, verbalno ga napada i vrijeđa iz razloga što joj nije dao više piti i što joj je sakrio vino.

Dolaskom policijskih službenika u njihovu obiteljsku kuću 40–godišnjakinja je pokazivala znakove psihičke rastrojenosti, te je i dalje nastavljala sa vikom i vrijeđanjem, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezena u OB Virovitica, gdje je i zadržana.
 
Slijedi podnošenje Optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu.


Stranica