Privremeno zatvaranje prometa - obavijest

Povodom održavanja manifestacija u okviru proslave Dana grada Virovitice – Rokovo 2009., Grad Virovitica, podnio je ovoj policijskoj upravi Zahtjev za privremeno zatvaranje prometa na dijelovima prometnica kroz uži centar grada Virovitice. PU virovitičko – podravska, izdala je Odobrenje za privremeno zatvaranje prometa na dijelu prometnica i to: dana 09. kolovoza od 07 – 22 sata - (DC- 2) od raskrižja sa ul. V. Nazora, do raskrižja s ul. A. Mihanovića, - (ŽC-4251) u ul. Lj. Gaja od raskrižja sa DC-2, do raskrižja sa ul. N. Tesle, - (ŽC-4249) u ul. M. Gupca od raskrižja sa DC-2 do raskrižja sa ul. I. Kapistrana, - (Nerazvrstana cesta) ul. A. Šenoe u cijeloj dužini, ul. T. Masaryka na djelu od križanja s ul. P. Radića do Trga B. Jelačića sjeverni dio, zapadni dio Policijske uprave na jugu do raskrižja sa DC-2 na sjeveru. dana14./15. kolovoza od 16 – 02 sata dana 15. kolovoza od 14 – 24 sata dana 16./17. kolovoza od 00 – 04 sata - na DC-2 od raskrižja s ul. M. Gupca do raskrižja s ul. A. Mihanovića, - u ul. A. Šenoe i Gajevoj ul. Od DC-2 do raskrižja s ul. N. Tesle, - u Rusanovoj ul. od raskrižja sa ul. DC-2 do ulaza na parkiralište na Trgu fra B. Gerbera. U vrijeme privremenog zatvaranja prometa, lokalni promet će se odvijati obilaznim pravcima kroz grad Viroviticu, dok će se tranzitni promet odvijati pravcima određenim po zasebnom planu. Nadalje, 08. kolovoza u vremenu od 17 do 21 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica, izvršiti će pratnju defilea „bikera“ centrom grada Virovitice, vodeći brigu o sigurnosti prometa i pridržavanju prometnih propisa svih sudionika. Apel vozačima i građanima: za vrijeme privremenog zatvaranja prometa kroz uži centar grada Virovitice, koristiti se označenim obilaznim pravcima, te poštivati privremeno postavljene prometne znakove za regulaciju prometa, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i pridonijelo boljoj sigurnosti svih sudionika u prometu.

     Povodom održavanja manifestacija u okviru proslave Dana grada Virovitice – Rokovo 2009., Grad Virovitica, podnio je ovoj policijskoj upravi Zahtjev za privremeno zatvaranje prometa na dijelovima prometnica kroz uži centar grada Virovitice.
 
    PU virovitičko – podravska, izdala je Odobrenje za privremeno zatvaranje prometa na dijelu prometnica i to:
 
dana 09. kolovoza od 07 – 22 sata
 
- (DC- 2) od raskrižja sa ul. V. Nazora, do raskrižja s ul. A. Mihanovića,
- (ŽC-4251) u ul. Lj. Gaja od raskrižja sa DC-2, do raskrižja sa ul. N. Tesle,
- (ŽC-4249) u ul. M. Gupca od raskrižja sa DC-2 do raskrižja sa ul. I. Kapistrana,
- (Nerazvrstana cesta) ul. A. Šenoe u cijeloj dužini, ul. T. Masaryka na djelu od križanja s ul. P. Radića do Trga B. Jelačića sjeverni dio, zapadni dio Policijske uprave na jugu do raskrižja sa DC-2 na sjeveru.
 
dana14./15. kolovoza od 16 – 02 sata
dana 15. kolovoza od 14 – 24 sata
dana 16./17. kolovoza od 00 – 04 sata
 
- na DC-2 od raskrižja s ul. M. Gupca do raskrižja s ul. A. Mihanovića,
- u ul. A. Šenoe i Gajevoj ul. Od DC-2 do raskrižja s ul. N. Tesle,
- u Rusanovoj ul. od raskrižja sa ul. DC-2 do ulaza na parkiralište na Trgu fra B. Gerbera.
 
    U vrijeme privremenog zatvaranja prometa, lokalni promet će se odvijati obilaznim pravcima kroz grad Viroviticu, dok će se tranzitni promet odvijati pravcima određenim po zasebnom planu.
 
   Nadalje, 08. kolovoza u vremenu od 17 do 21 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica, izvršiti će pratnju defilea „bikera“ centrom grada Virovitice, vodeći brigu o sigurnosti prometa i pridržavanju prometnih propisa svih sudionika. 
 
      Apel vozačima i građanima: za vrijeme privremenog zatvaranja prometa kroz uži centar grada Virovitice, koristiti se označenim obilaznim pravcima, te poštivati privremeno postavljene prometne znakove za regulaciju prometa, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i pridonijelo boljoj sigurnosti svih sudionika u prometu.
 


Stranica