Prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom

Slika PU_VP/slike_vijesti/prometna_nesreca_spisic_bukovica.jpg

U petak 24. srpnja oko 09,20 sati u mjestu Špišić Bukovica na nezaštićenom pružnom prijelazu u Vinogradskoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 79 - godišnji I.P., upravljao teretnim automobilom za prijevoz pčela VT- registarskih oznaka, kada je na pružnom prijelazu na njegovo vozilo naletio brzi putnički vlak na relaciji Osijek-Zagreb. U prometnoj nesreći vozač je zadobio tjelesne ozljede te je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica na daljnje liječenje. Karakter tjelesnih ozljedea biti će utvrđen naknadno. Zastoj željezničkog prometa na toj relaciji trajao je od 09,21 do 10,07 sati.

U petak 24. srpnja oko 09,20 sati u mjestu Špišić Bukovica na nezaštićenom pružnom prijelazu u Vinogradskoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 79 - godišnji I.P., upravljao teretnim automobilom za prijevoz pčela VT- registarskih oznaka, kada je na pružnom prijelazu na njegovo vozilo naletio brzi putnički vlak na relaciji Osijek-Zagreb.

U prometnoj nesreći vozač je zadobio tjelesne ozljede te je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica na daljnje liječenje. Karakter tjelesnih ozljedea biti će utvrđen naknadno.

Zastoj željezničkog prometa na toj relaciji trajao je od 09,21 do 10,07 sati.


Stranica