30. prekogranični polumaraton Virovitica - Barcs

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/vtc-barcs1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U subotu 17. rujna održan je tradicionalni 30. prekogranični polumaraton Virovitica – Barcs u kojem je sudjelovalo preko 250 trkača iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a među njima i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske Danijel Relić i Mario Kovač

U subotu 17. rujna održan je tradicionalni 30. prekogranični polumaraton Virovitica – Barcs u kojem je sudjelovalo preko 250 trkača iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a među njima i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske Danijel Relić i Mario Kovač.

Tradicionalni prekogranični polumaraton održan je u subotu 17. rujna u organizaciji Policijske uprave Virovitičko-podravske i Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i već preko 30 godina povezuje Viroviticu i Barcs. Na startu polumaratona u krugu Veleučilišta u Virovitici maratonce na velikoj utrci dužine 21,1 km su pod kišobranima ispratili gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, zamjenica gradonačelnika grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinec i predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin. Virovitičko-podravski župan Igor Andrović je zajedno s ostalih preko 250 trkača, što profesionalnih maratonaca što zaljubljenika u trčanje, istrčao cijeli maraton te u mjestu Barcs na cilju pobjednicima podijelio odličja – apsolutni pobjednik u raznim kategorijama je Kristijan Mikolić iz Gornjeg Bazja. Mlađi trkači rekreativci su start male utrke dužine 5,8 km imali na ulazu u mjesto Terezino polje.

U utrci su sudjelovali bez obzira na kišu koja je padala tijekom cijelog dana i nije uspjela omesti ljubitelje trčanja i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske Danijel Relić i Mario Kovač i uspješno stigli do cilja u mjestu Barcs u kojem su nakon hladne kiše i vjetra imali organizirano kupanje na gradskim bazenima Barcs. 

Stranica