Interventna jedinica policijske uprave Virovitičko-podravske povodom Dana policije sudjelovala na dvije utrke koje su se održale u Zagrebu

Interventna jedinica policijske uprave Virovitičko-podravska sudjelovala je u tradicionalnoj utrci građana i policije povodom obilježavanja Dana policije na zagrebačkom Jarunu

Interventna jedinica policijske uprave Virovitičko-podravska sudjelovala je u tradicionalnoj utrci građana i policije povodom obilježavanja Dana policije na zagrebačkom Jarunu, koja je organizirana u pet kategorija sukladno uzrastu te su na taj način svi sudjelovali u proslavi Dana policije.  "Trčanjem do boljeg mentalnog zdravlja" naziv je utrke koja se održala, a riječ je o cestovnoj utrci u organizaciji Centra za mentalno zdravlje Visoke policijske škole Ministarstva unutarnjih poslova kojom nas žele podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja.

U kategoriji Policija-muškarci, Interventna jedinica policijske uprave Virovitičko-podravska osvojila je treće ekipno mjesto.
Također u sklopu natjecanja na regatnoj stazi Jarunskog jezera, organizirano je  natjecanje u veslanju, tzv. utrka zmajevim čamcima, na dionici duljine 250 metara, u kojoj su sudjelovali zapovjednik Interventne jedinice policije Virovitičko-podravske Andrej Hegediš i zapovjednik voda Interventne jedinice policije policijske uprave Virovitičko-podravske Josip Jadan  koji su osvojili drugo ekipno mjesto.

Važno za napomenuti je da se isti dan organizirala noćna utrka 00:24 RUN  na uzletno-sletnoj stazi Međunarodne zračne luke Zagreb u kojoj su također sudjelovali zapovjednik Interventne jedinice policije Virovitičko-podravske Andrej Hegediš i zapovjednik voda Interventne jedinice policije policijske uprave Virovitičko-podravske Josip Jadan. Sav prihod od uplate startnina donirala se Zakladi - dječja onkologija Rebro u Zagrebu, a sve s ciljem obnove i opremanja novog odjela dječje onkologije na KBC-u Rebro. 

Stranica