Prometna nesreća motociklista pod utjecajem alkohola

Jučer, 25. svibnja oko 22.40 sati u Koriji, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozači motocikala pod utjecajem alkohola

Jučer, 25. svibnja oko 22.40 sati u Koriji, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vozači motocikala pod utjecajem alkohola.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 23 – godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1.50 promila alkohola, upravljao motociklom virovitičkih registarskih oznaka kroz naselje Korija, Ulicom Nazorova cesta, smjerom istok-zapad, gdje je dolaskom do kbr. 150, započeo pretjecanje motocikla virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 28 – godišnji vozač sa 0.27 promila alkohola, pri čemu nije držao svoje vozilo na potrebitoj udaljenosti od vozila koje pretječe, uslijed čega je na sjevernoj strani prometne trake, došlo do udara prednjeg desnog dijela motocikla u lijevu bočnu stranu motocikla kojim je upravljao 28 – godišnjak, nakon čega je isti izgubio ravnotežu i pao na kolnik , dok je drugi motociklista sletio s kolnika i udario u betonski zid kolnog ulaza kbr. 201.  
  
U prometnoj nesreći vozači su zadobili teške tjelesne ozljede, nakon čega su zbrinuti u OB Virovitica. Protiv 23 – godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatnog pismena.

Stranica