Virovitička policija na proslavi dana policije u Mađarskoj

U subotu 27. travnja, policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske na poziv kolega iz Republike Mađarske, sudjelovali su u proslavi Dana policije u gradu Barcsu

U subotu 27. travnja, policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske na poziv kolega iz Republike Mađarske, sudjelovali su u proslavi Dana policije u gradu Barcsu.
 
Virovitičku sportsku ekipu predvodio je načelnik PU Siniša Knežević sa suradnicima. Sama svečanost obilježavanja, započela je u 10 sati u zgradi policije u Barscu, nakon čega su započela natjecanja u više disciplina.
Policajci iz virovitičke Policijske uprave, natjecali su se u disciplinama nogomet i tenis, gdje su u nogometu od osam prijavljenih ekipa među kojima je bila i nogometna ekipa iz Koprivničko-križevačke Policijske uprave, osvojili vrlo dobro treće mjesto.
 
Kada je riječ o tenisu u ovoj natjecateljskoj disciplini, virovitički policajci Leo Gjog i Marijan Novosel, osvojili su 1 mjesto u igri parova, što predstavlja izvanredan rezultat za PU virovitičko-podravsku. Na kraju natjecanja, najboljim ekipama uručeni su pehari.

Stranica