Policija sudjelovala na sportsko-glazbenom humanitarnom programu "Uskrs u svakom domu"

Policijska uprava virovitičko-podravska, sudjelovala u petom sportsko-glazbenom humanitarnom programu pod nazivom „Uskrs u svakom domu

Policijska uprava virovitičko-podravska, sudjelovala u petom sportsko-glazbenom humanitarnom programu pod nazivom „Uskrs u svakom domu“.
 
Danas, 11. travnja u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, održan je peti sportsko-glazbeni humanitarni program, gdje su se ekipe policije, gradske uprave i svećenici – fratri, natjecali u malonogometnom turniru i povlačenju užeta.
 
Ovaj peti humanitarni spektakl „Uskrs u svakom domu“, kojeg su organizirale Gradska uprava grada Virovitice, Župa sv. Roka i PU Virovitičko-podravska i ove godine je privukao mnoštvo gledatelja i izvođača koji su svojim glazbenim, plesnim i navijačkim obolom uz dobrovoljni prihod, podržali turnir i bodrili favorite u sportskim okršajima, a po navijanju sa tribina, najviše se navijalo za malonogometnu ekipu fratara za koju je nastupao i poznati virovitičan Ivan Dečak.
 
Obzirom na humanitarni karakter, PU virovitičko-podravska je do održavanja turnira prikupila novčani iznos od 1000 kuna. Dio novčanih sredstava prikupljen je i  na samom turniru, odnosno ulazu u dvoranu, gdje su građani svojim dragovoljnih prilozima, koja su ubacivali u posebnu kutiju sudjelovali u sakupljanju novčanih sredstava koja su namijenjena potrebitim građanima, do kojih će pomoć za Uskrs doći putem župnog Caritasa.
 
Prije samog početka turnira sve nazočne su pozdravili gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin i načelnik PU virovitičko-podravske Siniša Knežević.
U ovom petom nogometnom nadmetanju ekipe kontakt policajaca i Policijske uprave, bile su uspješnije od fratara i gradske uprave, te su se međusobno ogledale u finalnom susretu, u kojem je bila uspješnija ekipa kontakt policije. S druge strane policijske ekipe bile su poražene u povlačenju užeta, tako da su u međusobnom ogledu fratara i gradske uprave i ovaj puta bili uspješniji djelatnici gradske uprave, koji su osvojili prvo mjesto.
 Na kraju natjecanja svim uspješnim ekipama bili su podijeljeni pehari.
 Kao i svake godine svoj neizostavni i veliki doprinos dao je iskusni voditelj Trpimir Markotić, te brojni izvođači, a po prvi puta virovitičkoj publici se predstavio i policijski zbor „Sv. Matej“ iz PU bjelovarsko-bilogorske.
 Na kraju turnira svi sudionici su bili pozvani na večeru.

Stranica