Virovitica: Najava humanitarne akcije "Uskrs u svakom domu"

Danas 1. travnja u prostoru gradske uprave Grada Virovitica, održana je konferencija za medije povodom održavanja 5. Sportsko-glazbenog humanitarnog programa pod nazivom „Uskrs u svakom domu“

Danas 1. travnja u prostoru gradske uprave Grada Virovitica, održana je konferencija za medije povodom održavanja 5. Sportsko-glazbenog humanitarnog programa pod nazivom „Uskrs u svakom domu“, koji će se održati 11. travnja u sportskoj dvorani OŠ I. B. Mažuranić u Virovitici.
Na konferenciju su sudjelovali gradonačelnik grada Virovitica sa suradnicima, načelnik PU virovitičko-podravske, Siniša Knežević sa suradnicima, te Gvardijan crkve Sv. Roka u Virovitici fra Roso Brkić, koji su ujedno i suorganizatori ove humanitarne aktivnosti.
 
Moderator i voditelj programa Trpimir Markitić, uvodnim riječima je najavio održavanje ovog programa, te predao riječ načelniku PU virovitičko-podravske Siniši Knežević, koji je među ostalim istaknuo kako je policija jedan od inicijatora i suorganizatora ovog humanitarnog programa i kako će se uvijek rado odazvati na ovakve i slične aktivnosti.
 
Također, u svojim izlaganjima, veliko zadovoljstvo u organiziranju i sudjelovanju izrazili su i fra Roso Brkić, kao i gradonačelnik Ivica Kirin, te su u svojim izlaganjima pozvali što veći broj građana na sudjelovanje u ovom prije svega humanitarnom programu, kako bi svojim dobrovoljnim prilozima, pomogli potrebitima građanima da što lakše dočekaju Uskrsne blagdane u svom domu.

Stranica