Slatina: uhvaćeni u provali

U subotu, 29. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Slatina, prilikom obnašanja službe u naselju Čađavački Lug, zatekli su dvije osobe u provali trgovine mješovitom robom

U subotu, 29. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Slatina, prilikom obnašanja službe u naselju Čađavački Lug, zatekli su dvije osobe u provali trgovine mješovitom robom. Nakon uhićenja na mjestu događaja, provedeno je kriminalističko istraživanje, gdje je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su 25 – godišnjak i 19 – godišnjak istoga dana oko 2.40 sati, uporabom podesnog alata, nasilno ušli u unutrašnjost trgovine iz koje su sa polica otuđili više vrsta cigareta, alkoholnih i energetskih pića, koje su stavili u crne PVC vreće, te iz registar kase određenu količinu kovanica. Prije samog uhićenja, 25 – godišnjak je u prostoru skladišta trgovine sakrio nelegalni pištolj, CZ 7.65, koji je naknadno pronađen.
Nadalje, dana 30. prosinca, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provedena je pretraga osobnog automobila vlasništvo 20 – godišnjaka, pri čemu je pronađen odvijač i manja količina droge marihuane. Slijedi podnošenje kaznene prijave.

Stranica