Razriješena teška krađa i krađa

Jučer, 27. kolovoza, policijski službenici iz Virovitice, dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnicima, zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, kako su dvoje maloljetnika tijekom mjeseca lipnja  2018. godine, došli do kuće u Bušetini, vlasništvo 69 – godišnjakinje, gdje su  razbijanjem stakla i nasilnim ulaskom kroz prozor iz kuće otuđili jedan televizor i s istim se udaljili van objekta. Pričinjena materijalna šteta je oko 2000 kuna. Slijedi posebno izvješće. 

  Nadalje, 15. kolovoza u Policijsku postaju Pitomača, pristupila je 52 – godišnjakinja i prijavila, kako joj je nepoznati počinitelj istoga dana oko 18.15 sati ispred kuće u Kladarama iz otključanog automobila, otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio novčanik s četiri bankovne kartice, osobni dokumenti i novčani iznos od 60 kuna, naočale i rokovnik.

  Policijski službenici iz Pitomače, jučer, 27. kolovoza, proveli su kriminalističko istraživanje nad 40 – godišnjakom, kojom prilikom je utvrđeno kako je spomenuti nakon krađe, odbacio torbicu i novčanik na području Pitomače, dok je bankovne kartice zadržao, te je s jednom od otuđenih na području Grada Zagreba, podigao novčani iznos od 2500 kuna.  Slijedi podnošenje posebnih izvješća.



Pisane vijesti