U Virovitici održan najavljeni malonogometni turnir "Josip Jović"

U petak, 15. lipnja u Virovitici na malonogometnim igralištima s umjetnom travom sportskog centra „VeGeŠka“, odnosno nogometnog kluba Virovitica, održan je malonogometni turnir „Josip Jović“ na kojemu je od najavljenih sedam policijskih uprava, sudjelovalo šest, jer je PU bjelovarsko- bilogorska, otkazala svoj dolazak. 

Utakmice na kojima će sudjelovati policijski službenici: PU osječko-baranjske, PU Vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU požeško-slavonske, PU koprivničko-križevačke i PU virovitičko-podravske, započeti će u 10 sati i igrati će se na dva terena istovremeno, a natjecanje se provodi Liga sustavom ( svatko sa svakim) u kojemu je svaka nogometna ekipa odigrala pet utakmica. 

 U nedvojbeno zanimljivim utakmicama, najbolje rezultate su postigli predstavnici PU brodsko-posavske, koji su od ukupnih 15 bodova, osvojili 11, dok je drugo mjesto osvojila ekipa iz PU vukovarsko-srijemske sa isto osvojenih 11 bodova, međutim ukupan broj postignutih gol bio je u korist brođana,  te su se tako spomenute dvije ekipe plasirale u daljnji krug natjecanja.     

Isto tako, povodom održavanja spomenutog malonogometnog turnira, u organizaciji PU virovitičko-podravske s početkom u 7.30 sati, održan je i maraton u trčanju na relaciji, zgrada bivše vojne karaule u Terezinom Polju, sada Postaje Granične policije Terezino Polje – Turanovac – Virovitica, odnosno sportski centar „VeGeŠka“, koji nije bio natjecateljski već je imao simbolički karakter, gdje su sudionici maratona bili policijski službenici PU virovitičko-podravske i Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije, odnosno „Glasnici istine“. 

Načelnik PU VTC Siniša Knežević, pozdravio je svih 18 sudionika  sa startne pozicije u Terezinom Polju, među kojima je bio dio policijskih službenika a dio „Glasnika istine“, koji kao što je već spomenuto u najavi, prije svega promoviraju vrijednosti Domovinskog rata i sudjeluju na važnijim događajima, koji su obilježili domovinski rat, poput akcija „Maslenica“, „Bljesak“ i slično. „Glasnike istine“ na čelu kolone u maratonu koji je održan u petak, predvodio je policijski službenik  PU virovitičko-podravske Mario Kovač.  

Također, u petak je povodom održanog malonogometnog turnira, održan i turnir u streljaštvu na gradskom strelištu, pored sportskog centra „VeGeŠka“.



Stranica