Pronađen nelegalni duhan i nasad marihuane

U petak, 3. Studenoga, policijski službenici iz Virovitice su temeljem naredbe Prekršajnog suda u Virovitici, proveli pretragu stana i drugih prostorija kod 39 – godišnjaka na području Općine Pitomača, gdje je tom prilikom pronađeno 6.4 kilograma rezanog

U petak, 3. Studenoga, policijski službenici iz Virovitice su temeljem naredbe Prekršajnog suda u Virovitici, proveli pretragu stana i drugih prostorija kod 39 – godišnjaka na području Općine Pitomača,  gdje je tom prilikom pronađeno 6.4 kilograma rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva Financija i dvije stabljike opojne droge marihuane. Nakon kriminalističkog istraživanja slijedi kaznena prijava. 

Također, u subotu 3. studenoga u 23.40 sati u nadzoru prometa između Borove i Pčelića, zatečen je 27 – godišnjak kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0.51 g/kg, pri čemu je vozač policijskim službenicima predao PVC paketić u kojem se nalazilo 4 grama opojne droge marihuane. Zbog počinjenih prekršaja iz ZSPC-a i ZOSZD-a, slijedi prijava nadležno prekršajnom sudu.     



Stranica