Virovitica: Razriješena teška krađa i krađa

U petak, 27. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, dovršili su kriminalistička istraživanja nad počiniteljima kaznenih djela teške krađe i krađe. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove

U petak, 27. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, dovršili su kriminalistička istraživanja nad počiniteljima kaznenih djela teške krađe i krađe. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su 32 – godišnjak  i 31 – godišnjak, dana 16./17. siječnja, došli do obiteljske kuće vlasništvo 73 – godišnjaka, koja se nalazi na području Suhopolja, gdje su uporabom podesnog alata, povalili u unutrašnjost kuće iz koje su otuđili zlatni nakit i druge stvari s kojima su se udalji iz kuće. Materijalna šteta se cijeni na iznos veći od 5500 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja obje osobe su predane pritvorskom nadzorniku PU.

Isto tako provedeno je kriminalističko istraživanje nad 31 – godišnjakom i 29 – godišnjakom, zbog postojanja osnove sumnje da su tijekom mjeseca prosinca 2016. godine, došli do stovarišta drva vl. 52 – godišnjaka, koje se nalazi između naselja Borova i Pčelić, gdje su uporabom traktora i šumske prikolice, otuđili šest prostornih metara bagremovih drva s kojima su se udaljili smjesta događaja. Materijalna šteta se cijeni na iznos veći od 1000 kuna. Slijede posebna izvješća.



Stranica