Virovitica: u pretrazi pronađeno 480 grama droge

 Jučer, 14. prosinca, policijski službenici Službe kriminalističke policije u suradnji sa PU bjelovarsko-bilogorskom, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, proveli su pretragu stana i drugih prostorija kod 41 – godišnjaka sa

Jučer, 14. prosinca, policijski službenici Službe kriminalističke policije u suradnji sa PU bjelovarsko-bilogorskom, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, proveli su pretragu stana i drugih prostorija kod 41 – godišnjaka sa područja Virovitice, zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su pretragu kuće i drugih objekata, gdje je 41 – godišnjak neprijavljeno boravi, te je tom prilikom pronađeno ukupno 480 grama zelene biljne materije za koju je preliminarnim vještačenjem, utvrđeno da se radi o drogi marihuani. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 41 - godišnjaka, biti će podnesena kaznena prijava, zbog počinjenog kaznenog djela  neovlaštene proizvodnje i promet drogama.



Stranica