Dvije prometne nesreće alkoholiziranih vozača

Jučer 6. studenoga oko 22.50 sati u Čađavici, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama, koju je prouzročio alkoholizirani 27 – godišnji vozač. Prometna nesreća se dogodila, kada je spomenuti vozač pod utjecajem alkohola

Jučer 6. studenoga oko 22.50 sati u Čađavici, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama, koju je prouzročio alkoholizirani 27 – godišnji vozač. Prometna nesreća se dogodila, kada je spomenuti vozač pod utjecajem alkohola od 2.10 promila,  upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka, kroz naselje Čađavica, Kolodvorskom ulicom, pravcem jug-sjever, gdje je dolaskom dok kbr. 5, uslijed ne držanja vozila sredinom obilježene prometne trake i alkoholiziranosti vozača, desnim kotačima, zahvatio putnu bankinu, pri čemu je došlo do slijetanja vozila u odvodni kanal, udara u most, te daljnjeg nekontroliranog kretanja i udara u betonski rasvjetni stup, gdje se vozilo zaustavilo. U vozilu se osim vozača nalazilo i troje putnika, koji su kao i vozač zadobili tjelesne ozlijede. Nakon provedene analize krvi i urina, protiv 27- godišnjeg vozača, biti će podnesena kaznena prijava. 

Isto tako, u subotu, 5. studenoga oko 2 sata u Gradu Slatina, dogodila se prometna nesreća alkoholiziranog vozača. Prometna nesreća se dogodila, kada je 19 - godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.57 promila, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka Gradom Slatina, Ulicom B. Radića, pravcem istok-zapad, gdje je dolaskom do oštrog zavoja udesno, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila i alkoholiziranosti vozača, izgubio nadzor nad vozilom, te sletio u putni kanal, pri čemu je došlo do nekontroliranog kretanja vozila i udara u dvorišnu ogradu a zatim i do podizanja i rotiranja vozila do kućnog balkona, gdje se i zaustavilo. U vozilu se osim vozača nalazilo i dvoje putnika, koji su kao i vozač zadobili tjelesne ozlijede. Nakon provedene analize krvi i urina, protiv 19- godišnjeg vozača, biti će podnesena kaznena prijava.



Stranica