Povreda prava na rad i dr.

Jučer, 26. listopada, postupajući po Zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva iz Virovitice, policijski službenici Službe kriminalističke policije, proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili postojanje osnove sumnje da je 33 – godišnjak

Jučer, 26. listopada, postupajući po Zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva iz Virovitice, policijski službenici Službe kriminalističke policije, proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili postojanje osnove sumnje da je 33 – godišnjak, kao odgovorna osoba tvrtke iz Virovitice, nije uplaćivao obvezne doprinose  za svoje dvije uposlenice, čime je počinio kazneno djelo povreda prava na rad.

Isto tako 33 – godišnjak je znajući za nastupanje neprekidne i trajne blokade Žiro računa tvrtke, postupio suprotno zakonskoj regulativi jer nije u zakonskom roku podnio prijedlog za pokretanje stečajnog postupka nad svojom tvrtkom, čime je počinio i kazneno djelo Povreda dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje. Slijedi posebno izvješće.



Stranica