Prekršaji u cestovnom prometu sa velikom količinom alkohola

Jučer, 28. ožujka u 4 sata, za vrijeme kontrole prometa u Slatini, policijski službenici su zatekli, 43 – godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 3.42 promila, upravlja osobnim  

Jučer, 28. ožujka u 4 sata, za vrijeme kontrole prometa u Slatini, policijski službenici su zatekli, 43 – godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 3.42 promila, upravlja osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka. Vozač je uhićen, a nakon liječničkog pregleda, doveden je u policijsku postaju.  Slijedi optužni prijedlog.                                                                                      

Također, u subotu, 27. ožujka u 20.50 sati, za vrijeme kontrole prometa u Špišić Bukovici, policijski službenici su zatekli 53 – godišnjeg vozača kako za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije i bez identifikacijskih dokumenata, te pod utjecajem alkohola od 2.78 promila, upravlja osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka. Vozač je uhićen, a nakon liječničkog pregleda, doveden je u policijsku postaju.  Slijedi optužni prijedlog.



Stranica