Krađa novčanika u trgovini

U petak, 4. rujna, u poslijepodnevnim satima u trgovini u Virovitici, dogodila se krađa novčanika na štetu 40 – godišnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i obavljenim razgovorom, utvrđeno je da su u trgovinu gdje je uposlena 40 – godišnjakinja

U petak, 4. rujna, u poslijepodnevnim satima u trgovini u Virovitici, dogodila se krađa novčanika na štetu 40 – godišnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i obavljenim razgovorom, utvrđeno je da su u trgovinu gdje je uposlena  40 – godišnjakinja u poslijepodnevnim satima, došle dvije ženske osobe, koje su se raspitivale o kupnji dječjeg krevetića, kojom prilikom su se kretale po trgovini i na taj način prodavačicu, udaljile od prodajnog pulta, pri čemu ju je jedna od njih ispitivala, dok je druga iskoristila njezinu nepažnju i iz prostora prodajnog pulta, otuđila novčanik s nekoliko stotina kuna, nakon čega su se udaljile iz trgovine. O krađi novčanika, doznala je nakon određenog vremena, kada joj je prazni odbačeni novčanik, pronađen od strane druge osobe. Slijedi  kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Opis osoba:obje osobe su tamnije puti, jedna od ženskih osoba je starosti oko 40 godina, visine oko 165 cm, tamno smeđe kose do uha, na stražnjoj strani u kosi je imala crnu kopču, odjevena u bijelu majicu i crnu suknju, druga osoba je starosti oko 20 godina, visine oko 165 cm, crne duže kose vezane u rep, s tetovažom na jednoj strani vrata.



Stranica