Motociklom bježao policiji

Jučer, 24. kolovoza u 21.40 sati, za vrijeme kontrole prometa u Budanici, policijski službenici PP Virovitica, uočili su vozača motocikla virovitičkih registarskih oznaka, kako upravlja vozilom bez zaštitne kacige od pravca Budanice

Jučer, 24. kolovoza u 21.40 sati, za vrijeme kontrole prometa u Budanici, policijski službenici PP Virovitica, uočili su vozača motocikla virovitičkih registarskih oznaka, kako upravlja vozilom bez zaštitne kacige od pravca Budanice u pravcu Cabune.  Policijski službenici su vozača, pokušali zaustaviti uporabom svjetlosnih i zvučnih signala sa službenog policijskog vozila, međutim, motociklista je nastavio s vožnjom sve do puta za naselje Eržebet, gdje se okrenuo i nastavio dalje u pravcu Budanice, gdje je po policijskim službenicima i zaustavljen. 

 Nakon zaustavljanja, utvrđeno je da se radi 34 – godišnjem vozaču koji je upravljao motociklom bez zaštitne kacige, pod utjecajem alkohola od 1.54 promila i snage motora motocikla za koju vozače ne posjeduje kategoriju u vozačkoj dozvoli. Vozač je uhićen i doveden u policijsku postaju. Zbog počinjenih prekršaja, slijedi optužni prijedlog.



Stranica