Slatina: razriješena teška krađa i krađa

Jučer, 7. srpnja, policijski službenici Policijske postaje Slatina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je  

Jučer, 7. srpnja, policijski službenici Policijske postaje Slatina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je maloljetnik, dana 21./22. lipnja u Mikleušu, počinio kazneno djela teške krađe provaljivanjem u objekt vlasništvo ribolovne udruge,  gdje je provaljivanjem brave i razbijanjem stakla na vratima, ušao u unutrašnjost objekta iz kojeg je otuđio nekoliko PVC čaša, te ih ispred objekta koristio za ispijanje pića. Materijalna šteta je oko 200 kuna. Slijedi posebno izvješće. 

Također, istoga dana policijski službenici u Slatini, proveli su kriminalističko istraživanje nad 23 – godišnjakom, zbog počinjenog kaznenog djela krađe drva, gdje je prilikom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno da je 23 – godišnjak u vremenskom periodu od 10. lipnja do 2. srpnja, u šumskom predjelu „Koničić“ u blizini grada Slatina, počinio kazneno djelo krađe drva na štetu Šumarije „Ćeralije“, tako što je uporabom motorne pile, srušio 24 stabla bukve i hrasta od kojih je izradio drva – metricu, koja je odvezao s mjesta događaja. Materijalna šteta je po odštetnom zahtjevu veća od 17 000 kuna.  Slijedi podnošenje posebnog izvješća.



Stranica