Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Jučer, 4. lipnja, u 9 sati muškarac sa područja Mikleuša, obavijestio je Policijsku postaju Slatina da je u polju kod Četekovca za vrijeme obavljanja poljoprivrednih radova, pronašao jednu ručnu bombu M 75. Na mjesto dojave, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu

Jučer, 4. lipnja, u 9 sati muškarac sa područja Mikleuša, obavijestio je Policijsku postaju Slatina da je u polju kod Četekovca za vrijeme obavljanja poljoprivrednih radova, pronašao jednu ručnu bombu M 75. Na mjesto dojave, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je izuzeo pronađenu bombu. isto tako  muškarac sa područja Sopja, obavijestio je policijsku postaju Slatina, da je također u polju za vrijeme izvođenja radova, pronašao ručnu bombu M 75. Pronađene bombe su uništene po policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu. 

Nadalje, istoga dana oko 17 sati, muškarac sa područja Lukača, dragovoljno je predao policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu, dvije ručne bombe M 75 i oko 100 komada streljiva, koji su spremljeni u skladište ubojne opreme PU virovitičko-podravske.   



Stranica