Teške krađe

Jučer, 20. siječnja, u 6.45 sati u Policijsku postaju Slatina, dojavljeno je kako su nepoznati počinitelji, provalili u šumsko metalno spremište u blizini Slatine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje da su nepoznanti

Jučer, 20. siječnja, u 6.45 sati u Policijsku postaju Slatina, dojavljeno je kako su nepoznati počinitelji, provalili u šumsko metalno spremište u blizini Slatine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje da su nepoznanti počinitelji u vremenu od 17. do 20. siječnja, došli do šumskog predjela „Stublovac“, gdje su uporabom podesnog alata, provalili u šumsko metalno spremište, vlasništvo „HŠ“ Uprave Našice, iz kojeg su otuđili metalno bure i kanistre sa više od 150 litara benzina s kojima su se udaljili u nepoznatom pravcu. Materijlna šteta je veća od 2000 kuna. Za počiniteljima se traga. 

Također, u vremenskom periodu od 17. do 20. siječnja, nepoznati počinitelji su u šumskom predjelu „Kotline“, šumarija „Ćeralije“ u blizini Rijenaca, uporabom podesnog alata, provalili u rezervoare više traktora, vlasništvo šumarije „Đurđenovac“ iz kojih su otuđili više od 150 litara dizelskog goriva i jedne šumarijske lance, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja.



Stranica