Razbojništvo

U subotu, 11. siječnja u 17.20 sati u Policijsku postaju Orahovica, dojavljeno ja da su nepoznati počinitelji u Čačincima u Glavnoj ulici, počinili kazneno djelo razbojništva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje

U subotu, 11. siječnja u 17.20 sati u Policijsku postaju Orahovica, dojavljeno ja da su nepoznati počinitelji u Čačincima u Glavnoj ulici, počinili kazneno djelo razbojništva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji, muška i ženska osoba, dana 11. siječnja, oko 12 sati, došli u stan 80 – godišnjakinje, gdje je nepoznati muškarac nemočnoj starici, stavio ruku na usta kako ne bi vikala, dok je nepoznata ženska osoba iz sobe otuđila novčani iznos veći od 1500 kuna, poslije čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.   

Opis počinitelja

Muškarac, visina oko 180 cm, tamnije puti, kratko ošišane crne kose, odjeven u crnu jaknu i crne hlaće.

Žena, visine oko 160 cm, kraće plave kose, odjevena u crne hlaće i crnu vestu s malim  zlatnim naušnicama na ušima. 

Mole se građani, koji raspolažu bilo kakvim informacijama o ovom događaju ili počiniteljima, neka se jave u PP Orahovica, policijskim službenicima na terenu ili telefonski  br. 112.



Stranica