Pismo zahvale

HOTEL MOZART d.o.o.

Za ugostiteljstvo i turizam

33404 Špišić Bukovica, Kinkovo

Hrvatska – Croatia

Tel: +385 33 801 000

 

HOTEL MOZART d.o.o.

Za ugostiteljstvo i turizam

33404 Špišić Bukovica, Kinkovo

Hrvatska – Croatia

Tel: +385 33 801 000

Fax: +385 33 801 016

MB: 1913573

OIB: 6348153632

                                                                                                                                    PU VIROVITIČKO PODRAVSKA

                                                                                                                                         Trg bana Josipa Jelačića 19

                                                                                                                                                    33000 Virovitica

 

 

 

predmet:- PISMO ZAHVALE

 Štovani, 

putem ovog pisma želio bih se iskreno zahvaliti za uspješno obavljen posao kojim ste opravdali moje povjerenje, kao građanina i ovu cijenjenu instituciju i službu. 

 Naime, dana 13 na 14.studenog 2013.godine u noćnim satima, u dvorištu mog hotela "Mozart" Kinkovo bb Šp:Bukovica došlo je do kaznenog djela teške krađe.Ukradena mi je motorna samohodna kosilica velike vrijednosti, kojom smo održavali eksterijer i obližnju okolicu hotela. 

Moram priznati kako sam bio, u najmanju ruku neugodno iznenađen kada sam shvatio da je došlo do nevedene teške krađe , te da nisam imao nadu da će se počinitelj kaznenog djela uistinu pronaći.Bio sam skeptičan i nepovjerljiv u pozitivan ishod. 

Međutim , zbog vaše brze intervencije, organiziranosti i stručnosti vaših inspektora koji su radili na slučaju, počinitelj kaznenog djela  ubrzo je pronađen, a motorna kosilica vraćena mi je u posjed. 

Gledajući cjelokupnu situaciju  u državi u današnje vrijeme, svu tu korumpiranost i kaznene procese koje pratimo putem medija, te izdano povjerenje građana od ljudi kojima su dali svoje povjerenje kao  najvišim predstavnicima ove  države u svim organima vlasti, ovo uistinu predstavlja svijetli primjer kako neke stvari u državi ipak funkcioniraju  i kako određene institucije i pojedinci ipak savjesno obavljaju svoj posao. 

U vremenima kada je građanima više nego ikad potrebno vratiti optimizam i izgubljeno povjerenje, imao sam potrebu kao čovjek koji je u ovaj ugostiteljski objekt uložio svoje vrijeme, znanje, ljubav  i kapital, tako i u ime svog osoblja napisati ovo pismo kao mali znak zahvalnosti za vašu stručnost 

zalaganje i nadasve sigurnost koju pružate svojim građanima  u ova surova vremena.

Posebno bih želio zahvaliti policijskim djelatnicima krima i temeljnim policajcima PP ,načelniku policijske postaje Virovitica gosp.Zlatku Barčanu koji su svojim znanjem, stručnošću i efikasnošću brzo došli do potrebitih saznanja i indicija , te pronašli počinitelja i uspješno zaključili ovaj slučaj, te načelniku - gospodinu Mirku Kostelcu ,za uspješno vodstvo policijske uprave.                                                                     

 

sa  poštovanjem

 

                                                                                                                                                              vl. hotela "Mozart", Janko Đebro  



Stranica