Krađa novca i zlata i kuće

Jučer, 19. rujna od 78 – godišnjakinje iz Virovitice, zaprimljena je kaznena prijava, zbog krađe novca i zlata iz kuće. Policijski službenici iz Virovitice, proveli su kriminalističko istraživanje, gdje je utvrđeno da je 19. rujna oko 10.30 sati u obiteljsku

Jučer, 19. rujna od 78 – godišnjakinje iz Virovitice, zaprimljena je kaznena prijava, zbog krađe novca i zlata iz kuće. Policijski službenici iz Virovitice, proveli su kriminalističko istraživanje, gdje je utvrđeno da je 19. rujna oko 10.30 sati u obiteljsku kuću kod 78 – godišnjakinje u Virovitici, došla ženska osoba koja je tražila milostinju za sebe i dijete, nakon što je vlasnica kuće otišla u drugu prostoriju i donijela mlijeko i meso koje je dala nepoznatoj ženi, u međuvremenu je kradljivica iskoristila njezinu odsutnost i iz torbice, otuđila dvije zlatne narukvice i više od osamsto kuna, te se udaljila iz kuće.

Opis ženske osobe: tamnija put, nižeg rasta, sitnije građe, starosti oko 30 godina, crne kose, odjevena u krem trenirku s crnim ruksakom na leđima.  Za opisanom ženskom osobom se traga.



Stranica