Prometna nesreća sa teškim ozljedama

Jučer, 26. srpnja u 17.55 sati, u Virovitici se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.
Upravljajući osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka ulicom Antuna Mihanovića kroz grad Viroviticu, smjerom sjever-jug, 25 – godišnji vozač dolaskom do obilježenog pješačkog

 Jučer, 26. srpnja u 17.55 sati, u Virovitici se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Upravljajući osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka ulicom Antuna Mihanovića kroz grad Viroviticu,  smjerom sjever-jug, 25 – godišnji vozač  dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza bez regulacije semaforom, na raskrižju  sa Bečkom ulicom, nije prilagodio brzinu vozila da bi mogao propustiti pješake, uslijed čega je došlo do udara  prednjim lijevim dijelom vozila  u desnu bočnu stranu tijela 80-godišnjeg pješaka, koji je na propisan način prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza sa istočne na zapadnu stranu Mihanovićeve ulice. Od siline udara pješak je odbačen  na tlo kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede (prijelom podkoljeničke kosti desne noge) te je prevežen u Opću bolnicu Virovitica gdje je zadržan na liječenju. Vozač i pješak alkotestirani su bez reakcije na alkohol.

 Protiv 25-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave.



Stranica