Ponovno Prijevara nad starijom osobom - Građani oprez

Jučer, 18. listopada 12.45 sati u mjestu Bistrica od strane nepoznate ženske osobe, počinjeno je KD Prijevare, na štetu sedamdesetčetverogodišnje D.D. iz Bistrice. Kriminalističkim istraživanjem od strane policijskih službenika PP Slatina, utvrđeno je da je nepoznata ženska osoba, jučer oko 12.45 sati, došla u kuću D.D. u Bistrici, te se predstavila kao djelatnica „Mirovinskog osiguranja“, nakon čega

Jučer, 18. listopada 12.45 sati u mjestu Bistrica od strane nepoznate ženske osobe, počinjeno je KD Prijevare, na štetu sedamdesetčetverogodišnje D.D. iz Bistrice. Kriminalističkim istraživanjem od strane policijskih službenika PP Slatina, utvrđeno je da je nepoznata ženska osoba,  jučer oko 12.45 sati, došla u kuću D.D. u Bistrici, te se predstavila kao djelatnica „Mirovinskog osiguranja“, nakon čega je D.D., zatražila isplatu zaostalih davanja u svezi mirovinskog osiguranja u iznosu većem od četiri tisuće kuna, na što joj je D.D., odgovorila da ima manji iznos, koji joj može trenutno dati. Nepoznata osoba je pristala na njezin prijedlog i uzela manji novčani iznos uz napomenu da će ostatak morati platiti kada bude ponovno došla, te se udaljila iz kuće. 

Opis nepoznate ženske osobe: mlađa ženska osoba, visina oko 160 cm, tamnije puti, crne duže kose. 

Obzirom da su stariji građani koji žive sami, postali česta meta prevaranata. Molimo radio postaje da oglašavanjem ovog priopćenja, pridonesu njihovoj većoj sigurnosti.

 Pozivaju se građani, koji posjeduju bilo kakve korisne informacije o nepoznatim osobama, neka se jave u najbližu policijsku postaju ii  na broj telefona 192, kako bi se pronašli počinitelji ovog i drugih sličnih KD Prijevara starijih osoba. Slijedi potraga za počiniteljima ovih KD.



Stranica