Uhićen bjegunac iz kaznionice Lipovica

Jučer, 19. srpnja u 21,50 sati policijski službenici PP Orahovice nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sproveli su 34-godišnjeg G.Š. iz Đurđenovca na daljnje izdržavanje kazne u zatvor u Bjelovar. Naime, 18. srpnja u mjestu Zdenci u prtljažniku osobnog automobila Na-reg. oznaka sa kojim je upravljao 31-godišnji N.Š., zatečen je i uhićen gore navedeni G.Š. koji je pobjegao 01. srpnja iz kaznionice u Lipovici, a za kojim je raspisana potraga PP Kutina zbog izbjegavanja kazne zatvora sa mjerom „Uhititi“.

Jučer, 19. srpnja u 21,50 sati policijski službenici PP Orahovice nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sproveli su 34-godišnjeg G.Š. iz Đurđenovca na daljnje izdržavanje kazne u zatvor u Bjelovar.
Naime, 18. srpnja u mjestu Zdenci u prtljažniku osobnog automobila Na-reg. oznaka sa kojim je upravljao 31-godišnji N.Š., zatečen je i uhićen gore navedeni G.Š. koji je pobjegao 01. srpnja iz kaznionice u Lipovici, a za kojim je raspisana potraga PP Kutina zbog izbjegavanja kazne zatvora sa mjerom „Uhititi“.  
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su gore navedeni N.Š. i 30-godišnji V.Š. pomagali i skrivali bjegunca G.Š. nakon bijega iz kaznionice Lipovica.
Protiv pomagača N.Š. i V.Š. slijedi podnošenje kaznene prijave ODO, a bjegunac G.Š. je sproveden u zatvor u Bjelovar.


Stranica