Odbačena ručna bomba - oprez građanima

Jučer, 1. ožujka oko 14.30 sati, u dvorišnoj ogradi 56 – godišnje I.Š. sa područja općine Špišić Bukovica, pronađena je odbačena ručna bomba. Nakon što je krenula u čišćenje i obrezivanje dvorišne ograde (živice), 56 – godišnja I.Š., primijetila je uz samu ogradu eksplozivnu napravu - ručnu bombu o čemu je odmah obavijestila policiju

Jučer, 1. ožujka oko 14.30 sati, u dvorišnoj ogradi 56 – godišnje I.Š. sa područja općine Špišić Bukovica, pronađena je odbačena ručna bomba. Nakon što je krenula u čišćenje i obrezivanje dvorišne ograde (živice), 56 – godišnja I.Š., primijetila je uz samu ogradu eksplozivnu napravu - ručnu bombu o čemu je odmah obavijestila policiju. Na mjesto događaja izišao je pol. službenik za protueksplozijsku zaštitu PU virovitičko - podravske, koji je utvrdio da se radi o odbačenoj ručnoj bombi M -52, koja se na tom mjestu nalazila već duže vrijeme.
 
* Savjet građanima – kod pronalaska odbačenog oružja( eksplozivne naprave, oružje, streljivo i sl.) isto ne dirati, a o pronalasku odmah obavijestiti policiju.


Stranica