Prometna nesreća sa poginulom osobom

Danas 23. prosinca 2009. god. oko 19,35 sati u mjestu Novi Senkovac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna nesreća se dogodila kada je 53 vozač R.Š. upravljao

 
Danas 23. prosinca 2009. god. oko 19,35 sati u mjestu Novi Senkovac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna nesreća se dogodila kada je 53 vozač R.Š. upravljao osobnim automobilom SL - registarskih oznaka od pravcu grada Slatine, u pravcu mjesta Čađavica kroz mjesto Novi Senkovac, Varaždinskom ulicom , gdje je uslijed neprilagođene brzine vozila, stanju i uvjetima na cesti ( mokar kolnik) kasno ispred sebe uočio pješaka 57- godišnjeg N. G. koji je neoprezno prelazio cestu, uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela vozila u pješaka koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu smrtno stradao.
 
Preminuli pješak prevezen u OB Virovitica gdje će dana 24. prosinca 2009. godine biti izvršena obdukcija. 
 
Nad vozačem RŠ izvršeno alko-testiranje – bez reakcije na alkohol. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni i putnici u vozilu 41- godišnja D.Š. i vozač R. Š.
                  
 


Stranica