Dobio vozačku dozvolu i ostao bez nje u istom danu

U srijedu 02. rujna u 17.20 sati, policijski službenici PU virovitičko – podravske, prilikom nadzora prometa u mjestu Lozan, zatekli su 39 – godišnjeg vozača M.M., kako upravlja osobnim automobilom VT – registarskih oznaka. Policijski službenici su shodno zatečenom, izvršili alkotestiranje vozača, nakon čega je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola 2,90 g/kg. Vozaču je oduzeta vozačka dozvola, te je priveden u prostorije postaje prometne policije u Virovitici. U ovom slučaju je veoma bitno napomenuti da je zatečeni vozač M.M., istoga dana 2. rujna u PU virovitičko – podravskoj, podigao vozačku dozvolu.

FOTO: Ilustracija
U srijedu 02. rujna u 17.20 sati, policijski službenici PU virovitičko – podravske, prilikom nadzora prometa u mjestu Lozan, zatekli su 39 – godišnjeg vozača M.M., kako upravlja osobnim automobilom VT – registarskih oznaka. Policijski službenici su shodno zatečenom, izvršili alkotestiranje vozača, nakon čega je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola 2,90 g/kg. Vozaču je oduzeta vozačka dozvola, te je priveden u prostorije postaje prometne policije u Virovitici. 
U ovom slučaju je veoma bitno napomenuti da je zatečeni vozač M.M., istoga dana 2. rujna u PU virovitičko – podravskoj, podigao vozačku dozvolu.
Također, zatečeni vozač je bio u posljednje dvije godine do podizanja vozačke dozvole, 14 puta sankcioniran za upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje (bez vozačke), 10 puta za nekorištenje sigurnosnog pojasa, 11 puta zbog upravljanja sa neregistriranim i teh. neispravnim vozilom, 2 puta zbog odbijanja alkotesta i 1 puta zbog alkohola.
Isto tako je zbog navedenih prekršaja 2 puta bio uhićen i jednom zadržan, dok je 1 puta dobio kaznu zatvora u trajanju od 9 dana.
 
 


Stranica