Akcija "Sigurno i vješto u prometu"

Poznavanje prometnih propisa i vještina stječe se od malih nogu. Priredba „Sigurno i vješto u prometu“, održati će se 4. rujna 2009. godine s četkom u 10,00 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Policijske uprave virovitičko – podravske i Autokluba Virovitica. Na priredbi će djeca moći pokazati svoje stečene spretnosti u vožnji na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. U ponedjeljak će početi nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Natjecanje će se održati u dvije kategorije, prvi dio za natjecatelje starosti od 3 – 5 godina i drugi za natjecatelje starosti od 6 - 8 godina. Svim natjecateljima će biti podijeljene slatke nagrade. U zabavnom dijelu programa će sa svojim koreografijama nastupiti djeca iz Dječjeg vrtića „Cvrčak“ iz Virovitice. Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane da nam se pridruže na ovom druženju, a osim da navijaju za svoje natjecatelje, odrasli se pozivaju da se posebno educiraju o pravilnom načinu postavljanja dječje sjedalice u vozilo i prijevoza djeteta u dječjoj sjedalici, te da razgledaju prezentaciju kojom će biti ukazano na opasnosti koje proizlaze iz nepoštivanja prometnih propisa i izložbu uređaja i opreme koje u radu koristi prometna policija i tom prilikom se upoznaju sa propisima Zakona o sigurnosti prometa na cestama i kod policijskih službenika saznaju odgovore na svoja pitanja iz djelokruga rada prometne policije. Molimo sve medije i radiopostaje na području Županije virovitičko – podravske, da oglašavanjem ovog priopćenja prema svojim slušateljima, pridonesu povoljnom stanju sigurnosti na cestama.

Poznavanje prometnih propisa i vještina stječe se od malih nogu. Priredba „Sigurno i vješto u prometu“, održati će se 4. rujna 2009. godine s početkom u 10,00 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Policijske uprave virovitičko – podravske i Autokluba Virovitica. Na priredbi će djeca moći pokazati svoje stečene spretnosti u vožnji na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.
U ponedjeljak će početi nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina da nam se sa svojim prometalima pridruže na priredbi – natjecanju na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.
Natjecanje će se održati u dvije kategorije, prvi dio za natjecatelje starosti od 3 – 5 godina i drugi za natjecatelje starosti od 6 - 8 godina. Svim natjecateljima će biti podijeljene slatke nagrade. U zabavnom dijelu programa će sa svojim koreografijama nastupiti djeca iz Dječjeg vrtića „Cvrčak“ iz Virovitice.
Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane da nam se pridruže na ovom druženju, a osim da navijaju za svoje natjecatelje, odrasli se pozivaju da se posebno educiraju o pravilnom načinu postavljanja dječje sjedalice u vozilo i prijevoza djeteta u dječjoj sjedalici, te da razgledaju prezentaciju kojom će biti ukazano na opasnosti koje proizlaze iz nepoštivanja prometnih propisa i izložbu uređaja i opreme koje u radu koristi prometna policija i tom prilikom se upoznaju sa propisima Zakona o sigurnosti prometa na cestama i kod policijskih službenika saznaju odgovore na svoja pitanja iz djelokruga rada prometne policije.
 
Molimo sve medije i radiopostaje na području Županije virovitičko – podravske, da oglašavanjem ovog priopćenja prema svojim slušateljima, pridonesu povoljnom stanju sigurnosti na cestama.


Stranica