Zapljena 240 stabljika marihuane

U nedjelju 21. lipnja u 20.25 sati, policijski službenici PU virovitičko – podravske, nakon višednevnog operativnog rada, proveli su iznimno uspješnu akciju na području grada Slatina u hvatanju počinitelja i pronalaženja zasađenih 240 stabljiki „Marihuane“ na više lokacija. U provedenoj operativnoj akciji sudjelovao je veći broj policijskih službenika Policijske uprave virovitičko - podravske, koji su 44 – godišnjeg D.T. sa područja Slatine, zatekli u berbi u jednom od nasada indijske konoplje tj. „marihuane“, a nakon što je uhićen, počinitelj je kod sebe imao ubranih 26 grama „sirovog lišća“ marihuane. izvršene su i kriminalističke pretrage kuće, vikend – kuće, osobnog automobila i mopeda na području Slatine. Nakon izvršenih kriminalističkih pretraga i kriminalističke obrade, utvrđeno je da je 44 – godišnji D.T. počinio KD Zlouporabe opojnih droga iz čl. 173 st. 1 i st. 2 KZ, a protiv njega slijedi i podnošenje Optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju opojnih droga.

U nedjelju 21. lipnja u 20.25 sati, policijski službenici PU virovitičko – podravske, nakon višednevnog operativnog rada, proveli su iznimno uspješnu akciju na području grada Slatina u hvatanju počinitelja i pronalaženja zasađenih 240 stabljiki „Marihuane“ na više lokacija. U provedenoj operativnoj akciji sudjelovao je veći broj policijskih službenika Policijske uprave virovitičko - podravske, koji su 44 – godišnjeg D.T. sa područja Slatine, zatekli u berbi u jednom od nasada indijske konoplje tj. „marihuane“, a nakon što je uhićen, počinitelj je kod sebe imao ubranih 26 grama „sirovog lišća“ marihuane. izvršene su i kriminalističke pretrage kuće, vikend – kuće, osobnog automobila i mopeda na području Slatine.
Nakon izvršenih kriminalističkih pretraga i kriminalističke obrade, utvrđeno je da je 44 – godišnji D.T. počinio KD Zlouporabe opojnih droga iz čl. 173 st. 1 i st. 2 KZ, a protiv njega slijedi i podnošenje Optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju opojnih droga.


Stranica