Policija vrši pojačani nadzor u prometu

Na području Policijske uprave virovitičko-podravske provest će se akcija nadzora i zaštite sudionika na mopedima i motociklima dana 17. listopada 2024. godine u vremenu od 11 do 16 sati

FOTO: ilustracija

U prvih devet mjeseci ove godine na području Policijske uprave virovitičko-podravske je evidentirano 480 prometnih nesreća u kojima su 44 sudionika u prometu teško ozlijeđena i 162 je zadobilo lake tjelesne ozljede. U tim prometnim nesrećama sudjelovalo je 18 sudionika na motociklima, od kojih je 9 teško ozlijeđeno i 5 ja zadobilo lake tjelesne ozljede. Svi sudionici na motociklima koristili su zaštitnu kacigu.
 
Obzirom na navedene okolnosti i veliki broj smrtno stradalih sudionika prometnih nesreća na motociklima u Republici Hrvatskoj od početka ove godine, a u cilju smanjenja stradavanja sudionika na motociklima i mopedima, pa samim time i povećanja sigurnosti prometa provesti će se akcija nadzora i zaštite sudionika na mopedima i motociklima.

Dana 17. listopada 2024. godine u vremenu od 11 do 16 sati na području Policijske uprave virovitičko-podravske provesti će se akcija usmjerena na nadzor i zaštitu sudionika na motociklima i mopedima.

Stranica