Prekoračenje brzine - vozače pozivamo na oprez te poštivanje prometnih znakova i prometnih pravila

Protekli tjedan na prometnicama Policijske uprave virovitičko-podravske policijski službenici su vozilom presretač utvrdili prekršaje prekoračenja brzine na mjestima gdje je ograničenje 90 km/h

FOTO: ilustracija

U utorak, 8. listopada, oko 20,13 sati, u blizini mjesta Suhopolje, ophodnja Policijske postaje Virovitica je s vozilom presretač, na mjestu gdje je ograničenje 90 km/h, izmjerila kod osobnog automobila brzinu od 138 km/h te je  22-godišnjem vozaču izdan obavezni prekršajni nalog, kojim mu je određena novčana kazna u iznosu od 260,- eura.

U petak, 11. listopada, oko 10,14 sati, u blizini mjesta Lozan, ophodnja Policijske postaje Virovitica je s vozilom presretač, na mjestu gdje je ograničenje 90 km/h, izmjerila kod osobnog automobila brzinu od 145 km/h te je  39-godišnjem vozaču izdan obavezni prekršajni nalog, kojim mu je određena novčana kazna u iznosu od 260,- eura.
 
Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno na „4 ubojice u prometu“ zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa i dječjih sjedalica, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Molimo sve vozače da se pridržavaju ograničenja brzine te prilagode brzinu uvjetima i stanju na kolniku.

Stranica