Vozač osobnog automobila i motocikla teško ozlijeđeni

U Virovitici, oko 16,30 sati u subotu, kod 72-godišnjeg bicikliste utvrđena je najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,46 g/kg 

FOTO. PU virovitičko-podravska

Prometne nesreće protekli tjedan

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano 11 prometnih nesreća, od kojih 3 sa ozlijeđenima i 8 s materijalnom štetom.
U tim prometnim nesrećama su vozač osobnog automobila i vozač motocikla teško ozlijeđeni, a putnik u osobnom automobilu je lako ozlijeđen. Kod 2 počinitelja prometnih nesreća sa ozlijeđenima je utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.
 
 
Utvrđeni prekršaji

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 267 prekršaja, od kojih 29 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 87 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 26 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 53 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 2 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,46 g/kg je utvrđena u Virovitici, u srijedu oko 16,30 sati kod 72-godišnjeg bicikliste.

Najveća brzina kretanja vozila od 122 km/h je utvrđena za osobni automobil reg. oznaka Mađarske u četvrtak oko 22 sata Kapeli Dvoru, na dionici državne ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h.
 

Stranica