Predstojeći vikend policija će provoditi dvije akcije u prometu

Tijekom predstojećeg vikenda na području Policijske uprave virovitičko-podravske biti će provedene dvije akcije nadzora prekršaja 4 najveća ubojice u prometu

FOTO: ilustracija

Nalazimo se na početku turističke sezone i ljetnih odmora kada je povećani tranzitni promet na svim prometnim pravcima, pa će policijski službenici i tijekom predstojećeg vikenda vršiti pojačani nadzor prometa. Postupanje policije će biti posebno usmjereno na nadzor prekršaja 4 najveća ubojice u prometu, odnosno nadzor vozača pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, ali i svih drugih prekršaja kojima sudionici u prometu ugrožavaju sigurnost u prometu.
Postupanje policijskih službenika će biti usmjereno i na najugroženije kategorije sudionika u prometu, odnosno pješake, bicikliste i sudionike na mopedima i motociklima.
 
Tijekom predstojećeg vikenda na području Policijske uprave virovitičko-podravske biti će provedene dvije akcije i to u petak, 5. srpnja 2024. godine od 10 do 18 sati akcija nadzora prekršaja 4 najveća ubojice u prometu na području Policijske postaje Orahovica i u subotu/nedjelju, 6./7. srpnja 2024. godine od 20 do 04 sata akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola na području policijske postaje Slatina.

Stranica