Privremeno zatvaranje prometa

Privremeno zatvaranje prometa u mjestu Slatinski Drenovac:
 
povodom održavanja kulturno turističke manifestacije „Srednjovjekovni viteški turnir“ u mjestu Slatinski Drenovac u ulicama Stjepana Mlakara i Jankovačkoj ulici (županijska cesta 4253) te od ulaza u mjesto Slatinski Drenovac do raskrižja s Ulicom 10. travnja  (županijska cesta 4069) – u subotu 02. rujna 2023. godine od 08,00 sati i u nedjelju 03. rujna do 22,00 sata biti će provedeno privremeno zatvaranje prometa. Promet vozila u vrijeme zatvaranja prometnica odvijat će se alternativnim obilaznim pravcima, što će biti regulirano privremeno postavljenom prometnom signalizacijom.


Privremeno zatvaranje prometa u Gradu Virovitica:

povodom obilježavanja 30. obljetnice virovitičko-podravske županije održat će se ulična utrka „MRKA TRKA“  u Virovitici – u subotu 02. rujna 2023. godine u vremenu od 19,30 sati do 22,00 sata biti će provedeno privremeno zatvaranje prometa. Promet vozila u vrijeme zatvaranja prometnica odvijat će se alternativnim obilaznim pravcima, što će biti regulirano privremeno postavljenom prometnom signalizacijom.
 

Privremeno zatvaranje prometa u Gradu Slatina:

povodom održavanja proslave  Dana Grada Slatina, na dijelu ulice Ante Kovačića od kružnog toka do ulaza na parkiralište ispred zgrade Starog kotara – u nedjelju 03. rujna 2023. godine u vremenu od 05,00 sati do 24,00 sata biti će provedeno privremeno zatvaranje prometa. Promet vozila u vrijeme zatvaranja prometnica odvijat će se alternativnim obilaznim pravcima, što će biti regulirano privremeno postavljenom prometnom signalizacijom.
 
Mole se svi sudionici u prometu da obrate pozornost na privremeno postavljenu tehničku signalizaciju na prometnicama, kako bi se predviđene manifestacije u Gradu Virovitici i Gradu Slatini, a i cestovni promet nesmetano odvijali.

Stranica