Policijski službenici u Budimpešti sudjelovali u osiguranju Svjetskog prvenstva u atletici

Policijski službenici Policijskih uprava virovitičko-podravske, osječko-baranjske i  vukovarsko-srijemske na poziv kolega iz Mađarske, sudjelovali u osiguranju Svjetskog prvenstva u atletici

Od 19. do 27. kolovoza 2023. godine u Budimpešti se održalo Svjetsko prvenstvo u atletici na kojem su policijski službenici iz Slovačke, Rumunjske, Austrije, Srbije i Hrvatske s kolegama iz Mađarske sudjelovali u osiguranju natjecanja.

Svojom stručnošću i spremnošću u osiguranju ovog velikog natjecanja na kojem je svakodnevno bilo prisutno oko 35.000 posjetitelja, pridonijeli su policijski službenici iz Policijskih uprava virovitičko-podravske, vukovarsko-srijemske i osječko-baranjske.

Policijski službenici su kroz komunikaciju s navijačima svojih država pridonijeli povoljnom stanju sigurnosti, a suradnjom policija različitih država dodatno se unaprjeđuje dosadašnji rad i stvaraju temelji za daljnju suradnju. Sudjelovanjem u osiguranju ovog velikog natjecanja, hrvatski policijski službenici su pokazali da su osposobljeni i stručni te spremni svoja znanja i vještine prenijeti kolegama iz drugih država, a s ciljem povećanja sigurnosti na sportskim natjecanjima.

Stranica