U Pakracu obilježena 31. godišnjica pogibije policijskih službenika Policijske postaje Virovitica

U nedjelju, 11. prosinca 2022. godine u Pakracu obilježena 31. godišnjica pogibije policijskih službenika Policijske postaje Virovitica.

U Pakracu je odana počast policijskim službenicima Darku Strugar, Damiru Salopek, Slavku Jagarinac, Damiru Babuk koji su poginuli u Domovinskom ratu 11. prosinca 1991. godine u Ulici Kalvarija u Pakracu i Željku Pemper koji je 09. siječnja 1992. godine  poginuo je u akciji oslobađanja Pakraca.
U Ulici Kalvarija, u Pakracu, kod spomen obilježja i kod spomen obilježja poginulim pripadnicima 127. brigade Hrvatske vojske, u Brusniku, počast su poginulim policijskim službenicima uz obitelji poginulih odali i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević i svečana postrojba Interventne jedinice policije, načelnici policijskih postaja i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske. U pratnji predsjednika HVIDR-e Virovitica Mirka Poljanca  bili su hrvatski branitelji i suborci, načelnik Općine Gradina Josip Vučemilović Jurić, voditelj područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja Anto Krišto.

Nakon komemoracije u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pakracu održana je sveta misa za poginule hrvatske branitelje.

Stranica