Policijski službenici sudjelovali na 30. Zagrebačkom maratonu

U subotu 01. listopada, u Zagrebu  na Trgu bana Josipa Jelačića startao je 30. Zagrebački maraton u kojem su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske – Danijel Relić, Mario Kovač i Dario Lebinec

U subotu 01. listopada, u Zagrebu  na Trgu bana Josipa Jelačića startao je 30. Zagrebački maraton u kojem su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske – Danijel Relić, Mario Kovač i Dario Lebinec.

Na jubilarnom 30. Zagrebačkom maratonu sudjelovali su trkači iz 25 zemalja, od početaka kada je u maratonu sudjelovalo 100-tinjak trkača na ovom jubilarnom 30. maratonu bilo je prijavljeno oko 5000 trkača. Organizatori maratona ističu kako je ovim Zagrebačkim maratonom, koji je ambasador sporta, atletike i međunarodne sportske suradnje, Grad Zagreb a i cijela država postavljena na turističkoj karti maratona u svijetu.
Nekoliko različitih razina utrka organizirano je u sklopu maratona:
  • Dječja utrke
  • Garmin 10K Race – utrka na 10 km
  • Maraton
  • Polumaraton
  • Štafete.
Maraton i polumaraton sa startom i ciljem na Trgu bana Josipa Jelačića su uspješno istrčali policijski službenici Danijel, Mario i Dario.
 

Stranica