Obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije

U petak 02. rujna, povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i održana svečana sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije

U petak 02. rujna, povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i održana svečana sjednica Skupštine Virovitičko-podravske županije.
Na spomen obilježju na Gradskom groblju u Virovitici polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen na poginule hrvatske branitelje počast su odali načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević, zamjenik načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske Nenad Križić, policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske i policijski službenici Interventne jedinice policije, uz mnogobojne predstavnike Virovitičko-podravske županije, grada Virovitice, udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata. Molitvu u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje predvodio je župnik virovitičke župe sv. Roka. Načelnik i zamjenik načelnika Policijske uprave kao počasni gosti prisustvovali su svečanoj sjednici Skupštine Virovitičko-podravske županije u Gradskom kazalištu u Virovitici.
U sklopu obilježavanja Dana virovitičko-podravske županije načelnik i zamjenik načelnika Policijske uprave prisustvovali su svečanom otvorenju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo 2022. Na međunarodnom sajmu - Viroexpo 2022 su aktivno sudjelovali policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske upoznavajući građane s preventivnim projektima koji se provode „Evidencija bicikla“, „Zdrav za 5“ i drugim aktivnim projektima.
 

Stranica