Gradina: Održana prezentacija - postani policajac

Dana 15. srpnja u vremenu od 16 do 18 sati, ispred Osnovne škole Gradina u naselju Gradina, održana je prezentacija, sukladno raspisanom natječaju Ministarstva unutarnjih poslova, Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajka/policajac

Dana 15. srpnja u vremenu od 16 do 18 sati, ispred Osnovne škole Gradina u naselju Gradina, održana je prezentacija, sukladno raspisanom natječaju Ministarstva unutarnjih poslova, Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajka/policajac i Program upisa u III. razred Policijske škole „ Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka, policijski službenici PU virovitičko-podravske, gdje su zainteresirani učenici, roditelji i građani, dobili informacije usmeno i putem letaka o trenutno raspisanim natječajima Ministarstva unutarnjih poslova za zanimanje policajac/policajka, kao i o upisu učenika u srednju policijsku školu.
 
U sklopu prezentacije, bilo je izloženo policijsko vozilo presretač i policijski motor, dok su svi zainteresirani dobili promotivne materijale i letke. Akciju je svojim prisustvom podržao i predsjednik Općeg sindikata MUP, Tomislav Teri i načelnik Općine Gradina Josip Vučemilović Jurić.
 
Određeni broj mlađih osoba je pokazao interes za policijsko zanimanje što je bilo vidljivo iz posjeta štandovima i razgovora s policajcima.

Stranica