Edukativno predavanje "Siguran dom"

Jučer, 4. listopada, policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Virovitica Ivica Blažević  proveo je edukativno predavanje u Društvenom domu u Turanovcu  pri organizaciji dnevnog boravka GDCK Virovitica na temu  "Siguran dom" na kojem je nazočilo 16-ak  osoba

Jučer, 4. listopada, policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Virovitica Ivica Blažević  proveo je edukativno predavanje u Društvenom domu u Turanovcu  pri organizaciji dnevnog boravka GDCK Virovitica na temu  "Siguran dom" na kojem je nazočilo 16-ak  osoba.
 
Kroz predavanje osobe starije dobi su educirane kako se ponašati ako ih na kućom pragu posjete nepoznate osobe koje se predstavljaju kao uposlenici banaka, djelatnici CZSS, medicinsko osoblje, fizioterapeuti, trgovci ili slično.

Također su educirani kako postupiti i kako se ponašati u raznim situacijama te kako zaštititi sebe i starije osobe oko sebe od prijevara i raznih oblika krađa.
 
Skrenuta im je pozornost da se o svim takvim događajima odmah izvijesti najbliža Policijska postaja ili na broj tel. 192.
 
Po završetku predavanja nazočni su u otvorenoj diskusiji iznijeli svoja iskustva u sličnim situacijama.
 

Stranica