Provedene evidencije bicikala

U petak i subotu, 1. i 2. listopada, u gradu Virovitici, općini Gradina i Špišić Bukovici održane su akcije evidencije bicikala, kojom prilikom se odazvalo 90 vlasnika bicikala

U petak i subotu, 1. i 2. listopada, u gradu Virovitici, općini Gradina i Špišić Bukovici održane su akcije evidencije bicikala, kojom prilikom se odazvalo 90 vlasnika bicikala. Evidenciju bicikala proveli su kontakt policajci Policijske postaje Virovitica.
 
Učenici i profesori Gimnazije „Petra Preradovića“ u Virovitici, posebno su se odazvali akciji koja se održala 1. listopada ispred Gimnazije pri čemu su se zahvalili našim policajcima prigodnom zahvalnicom.
 
Bitno je znati kako je evidencija, odnosno registracija bicikala za sve građane besplatna, a uvjet je da bicikl mora biti tehnički ispravan. Kao i predhodni registrirani bicikli i ovom prigodom svi novo registrirani bicikli dobili su prometne dozvole, kojima će u slučaju eventualnog gubitka pa pronalaska bicikla, moći dokazati kako su upravo oni vlasnici bicikla.

Akcija će se nastaviti svakog utorka u Policijskoj postaji Virovitica, S. Radića 110.
 

Stranica