Virovitica: Nogometna ekipa PU VTC sudjelovala na nogometnom turniru "TVIN-a"

Danas 28. kolovoza u organizaciji nove Uprave tvrtke tvrtke „Tvin“ iz Virovitice u dvorani Tehničke Škole u Virovitici, odigran  je malonogometni turnir na kojemu je nakon poziva sudjelovala i nogometna ekipa PU virovitičko-podravske

Danas 28. kolovoza u organizaciji nove Uprave tvrtke tvrtke „Tvin“ iz Virovitice u dvorani Tehničke Škole u Virovitici, odigran  je malonogometni turnir na kojemu je nakon poziva sudjelovala i nogometna ekipa PU virovitičko-podravske.
 
 S ciljem ponovnog održavanja sportskih igara u sklopu istoimene tvrtke, nova Uprava tvrtke „Tvin“ iz Virovitice, organizirala je sportska natjecanja u tri discipline i to: malom nogometu, kuglanju i kartanju, a PU VTC se natjecala samo u malom nogometu.
 Na turniru je sudjelovalo 9 nogometnih ekipa podijeljenih u tri skupine, koje su igrale svaka sa svakom ekipom, te su na kraju grupnog natjecanja najbolje ekipe ušle u polufinale, odnosno tri prve i najbolje plasirana druga.
 Nogometnu ekipu predvodili su načelnik PU Siniša Knežević i zamjenik Nenad Križić, dok je kapetan ekipe bio Mario Novosel.
U zanimljivom nadmetanju svih nogometnih ekipa u finalu su se na kraju našle ekipe PU virovitičko-podravske i ekipa „Contorte - Uprava“, koja je završila pobjedom ekipa PU VTC sa rezultatom 5:1, dok je treće mjesto osvojila ekipa „“Flora“ Virovitica.
 

Stranica